Online marketing stagiair

Descripción del puesto de trabajo

Stagiair online marketing gezocht!


Notitieproducten, social media campagnes en online vindbaarheid. Spreken deze drie aspecten jou aan dan ben jij bij Hamelin op het juiste adres voor jouw stage! Hamelin B.V. is op zoek naar een online marketing stagiair die kan helpen met het verbeteren van onze online aanwezigheid door middel van het creëren van unieke social media campagnes, online advertenties en vindbaarheid. Je werkt samen met onze Content Manager aan het uitwerken van nieuwe ideeën, influencer contacten en content creatie voor verschillende platformen. Je werkt in een klein team waarin je veel verantwoordelijkheid en creatieve vrijheid hebt. 


Je gaat je vooral bezighouden met ons paradepaardje: Oxford. De notitieproducten van Oxford zijn echte musthaves voor studenten, scholieren maar ook professionals! Als online marketing stagiair zal geen dag hetzelfde zijn en dus is het belangrijk dat je dynamisch, creatief en vernieuwend ingesteld bent. Voor deze rol is er een marktconforme stagevergoeding voorzien.


Requisitos

Jouw skills:

- Je volgt een HBO-opleiding met focus op online communicatie (Bijvoorbeeld: Marketing, Communicatie, Journalistiek)

- Je wordt enthousiast van een mooi notitieboekje

- Je hebt een passie voor social media, online marketing en een vlotte pen

- Het maken van toffe foto’s en video’s is iets wat je leuk vindt

- Kennis van Photoshop en Indesign is een pré

- Woonachtig in de buurt van ons BeNeLux kantoor in Venlo

- Startdatum (in overleg): September 2023. Reageren kan tot en met 31 mei. Begin juni zullen de eerste gesprekken gepland worden.