PERSONVERNERKLÆRING

HAMELIN-konsernet (HOLDAM) og datterselskapene («HAMELIN») har som mål å ivareta brukernes personvern.

Av hensyn til åpenheten har HAMELIN utarbeidet denne personvernerklæringen («Personvernerklæringen») for brukerne («deg») av karrierenettstedet hamelin.recruitee.com («Nettstedet»). 

Personvernerklæringen kommer i tillegg til de generelle vilkårene for bruk av nettstedet. Den har som mål å

  1. Vise hvordan HAMELIN ivaretar dine personopplysninger.
  2. Informere deg om dine rettigheter.
  3. Informere deg om hvordan personopplysningene dine behandles.

Kort ordliste:

  • Personopplysninger: Informasjon som kan brukes til å identifisere en person, for eksempel navn, post- eller e-postadresse, fotografi, telefonnummer og kontonummer.
  • Behandlingsansvarlig: En person eller organisasjon som bestemmer formålet for behandling av personopplysninger, og hvordan de skal behandles.
  • Behandling: Enhver operasjon som involverer personopplysninger, for eksempel innsamling, lagring, bruk, strukturering og lignende.


I. HAMELINs forpliktelser

HAMELIN har inngått partnerskap med RECRUITEE BV, et tredjeparts selskap, for å styrke håndteringen av rekrutteringsprosessen. Kunngjøring av ledige stillinger, behandling av søknader og alle aktiviteter som gjennomføres i løpet av rekrutteringsprosessen, blir nå utført av autoriserte HAMELIN-team via RECRUITEE-plattformen. 

  • Hva er HAMELINs forpliktelser med hensyn til behandling av personopplysninger?

HAMELIN forplikter seg til å behandle opplysningene dine på en lovlig, rettferdig og åpen måte, og å oppdatere dem så regelmessig som mulig.

For å sikre at HAMELIN oppfyller sine forpliktelser, har selskapet utnevnt et personvernombud. Denne kan kontaktes på: data.protection@hamelinbrands.zendesk.com

  • Hva er HAMELINs forpliktelser med hensyn til lagring av opplysningene dine?

HAMELIN forplikter seg til å bare lagre opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å oppfylle de opprinnelige forpliktelsene for behandlingen av dem. Innenfor rammen av en søknad på en utlyst stilling eller en åpen jobbsøknad forplikter Hamelin seg til å tilintetgjøre alle personopplysninger som innhentes, etter 180 dager. Skulle HAMELIN ønske å beholde personopplysningene dine for formål knyttet til rekruttering, vil du bli bedt om å fornye samtykket ditt via e-post. 

  • Hva er HAMELINs forpliktelser med hensyn til å ivareta opplysningenes sikkerhet?

HAMELIN har iverksatt fysiske, elektroniske og administrative sikkerhetstiltak, inkludert kraftigere brannmur og passord, for å beskytte opplysningene dine.

  • Hva er HAMELINs forpliktelser med hensyn til overføring av opplysningene dine?

Siden enkelte av HAMELINs tjenesteleverandører og datterselskaper ligger utenfor EU, kan opplysningene dine overføres til tredjeland. HAMELIN sørger for at egnede garantier, som definert i europeisk lovgivning, er iverksatt.
HAMELIN overvåker alle overføringer til datterselskaper utenfor EU ved hjelp av standardkontrakten fra Europakommisjonen.

Ved overføringer til og fra tjenesteleverandører, sørger HAMELIN for at dette gjøres innenfor rammeverket for aktuelle garantier, inkludert de bindende konsernreglene, Privacy Shield-sertifiseringen og standardkontrakten fra Europakommisjonen.


II. Dine rettigheter

  • Hva er dine rettigheter?

I samsvar med gjeldende lovgivning har du følgende rettigheter:

- Rett til å be behandlingsansvarlig om innsyn i personopplysningene dine.
- Rett til å be om korrigering eller sletting av personopplysningene dine.

  •  Slik kan du benytte deg av dine rettigheter

 Du kan utøve rettighetene som er nevnt ovenfor, på to måter:

– Ønsker du å be om retting eller sletting av personopplysningene dine, klikker du på lenkene for dette formålet nederst i den automatiske e-posten som bekrefter mottak av en jobbsøknad. Du vil motta en bekreftelses-e-post når rettingen eller slettingen av profilen din er gjennomført.

– Skulle du ha andre forespørsler angående personopplysningene dine, kan du kontakte oss på følgende adresse: corporate.privacy@hamelinbrands.com


III. Behandling av opplysningene dine

  • Hvem er behandlingsansvarlig for personopplysningene dine?

Databehandleren er HOLDHAM, med hovedkontor i 1, Rue du Campus, 14200 HEROUVILLE SAINT CLAIR («vi»).
Behandling av opplysningene dine er basert på vår berettigede interesse for å tilby best mulige tjenester og for å samle inn statistikk om bruk av nettstedet vårt.

For å kunne gi deg tydelig informasjon om behandlingen av opplysningene dine har vi laget tabellen nedenfor.

  • Hvilke opplysninger leser og samler vi inn?

Vi leser:
- Nettleserens språk
- IP-adressen din

Vi behandler disse opplysningene for å:
- Gi deg en bedre opplevelse når du besøker nettstedet
- Få nettstedet til å fungere

Vi samler inn:
– IP-adressen din og opplysninger om nettleseren
– Opplysninger du utleverer i kontaktskjema (e-postadresse, navn og IP-adresse).

Vi behandler disse opplysningene for å:
– Samle inn teknisk og publikumsrelatert statistikk
– Svare på forespørsler
– Bekjempe søppelpost

Vi innhenter:
– Fornavnet og etternavnet ditt
– E-postadressen din
– Telefonnummeret ditt
– Bildet ditt
– CV-en og søknadsbrevet ditt
– Enhver informasjon eller ethvert dokumentet du har sendt oss via e-post etter at du søkte
– LinkedIn-profilen din (hvis du brukte den til å søke på en stilling)
– Indeed-profilen din (hvis du brukte den til å søke på en stilling)
– All korrespondanse som har funnet sted via e-post
– Notater og vurderinger som er skrevet av Hamelins autoriserte team
– Svarene dine på eventuelle spørreskjemaer
– Historikken for aktivitetene som er utført på kandidatdetaljene dine

Vi behandler disse opplysningene for å:
- Vurdere og behandle søknaden din med tanke på rekruttering

  • Hvem har tilgang til opplysningene dine?

Medarbeidere som har fullmakt til å behandle opplysningene dine som følge av stillingen sin, samt våre tjenesteleverandører som trenger tilgang for å drive eller forbedre tjenestene på nettstedet, har tilgang til opplysningene dine.

Vi sørger for nødvendige garantier for å beskytte opplysningene dine.

Personopplysningene dine blir behandlet av LinkedIn og Indeed (for å aktivere funksjonene «Søk via LinkedIn» og «Søk via Indeed») og av Recruitee. Det kan være at LinkedIn, Indeed og Recruitee bruker informasjonskapsler. Du finner personvernerklæringene deres på nettsiden til hvert av selskapene: 

Vi bruker ikke opplysningene dine for andre formål, og vi vil aldri selge eller på andre måter utlevere opplysningene dine til tredjepart.



RETNINGSLINJER FOR INFORMASJONSKAPSLER

Nettstedet www.hamelin.recruitee.com («nettstedet») bruker forskjellige informasjonskapsler. HAMELIN har laget disse retningslinjene for informasjonskapsler for å gi deg informasjon om hvordan disse informasjonskapslene brukes, og hvordan du kan deaktivere dem.

HAMELIN har inngått partnerskap med RECRUITEE BV, et tredjeparts selskap, for å styrke håndteringen av rekrutteringsprosessen. Kunngjøring av ledige stillinger, behandling av søknader og alle aktiviteter som gjennomføres i løpet av rekrutteringsprosessen, blir nå utført av autoriserte HAMELIN-team via RECRUITEE-plattformen. 

  • Hva er informasjonskapsler, og hvordan fungerer de?

Informasjonskapsler er små filer som lagres på enheten din (datamaskin, nettbrett, smarttelefon og så videre) når du besøker et nettsted eller installerer en app.

For at disse informasjonskapslene skal kunne lagres på enheten din kreves ditt samtykke, med enkelte unntak (tekniske informasjonskapsler som er helt avgjørende for at nettstedet skal kunne fungere). Når du besøker nettstedet for første gang, vises et informasjonsbanner som informerer deg om (i) at det brukes informasjonskapsler, og formålet med dem, og (ii) at når du velger å bruke nettstedet, samtykker du til at vi og tredjepart kan lagre informasjonskapsler på enheten din. Fra banneret kan du også gå direkte til denne informasjonen om informasjonskapsler.

I samsvar med anbefalingene fra CNIL slettes informasjonskapslene etter 13 måneder.

  • Hvilke kategorier informasjonskapsler brukes av nettstedet?

Nettstedet bruker forskjellige informasjonskapsler. De kan deles inn i følgende kategorier:

- Funksjonelle tekniske informasjonskapsler: Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere. Disse brukes for å sikre at du får en optimal brukeropplevelse, at nettsidene vises som de skal og at brukerinformasjon og språkvalg lagres.

- Informasjonskapsler for ytelse: Disse informasjonskapslene bruker vi for å kunne lage statistikk over bruk av nettstedet, for eksempel for å finne ut hvor mange som besøker nettstedet og hvilke sider som er mest populære, slik at vi kan undersøke hvordan nettstedet brukes, og avdekke eventuelle problemer. De lar oss forbedre nettstedet kontinuerlig.

Disse kategoriene for informasjonskapsler kan komme fra tredjepart (tredjeparts informasjonskapsler). Du finner mer informasjon om hvordan de distribuerer og bruker disse informasjonskapsler i hvert enkelt selskaps personvernerklæring (se nedenfor).

  • Slik administrerer du informasjonskapsler

Hvis du vil tillate eller avslå installasjon av informasjonskapsler på enheten din, er det flere måter å gjøre det på. Men hvis du velger å blokkere enkelte typer informasjonskapsler, kan det føre til en dårlig brukeropplevelse når du besøker nettstedet. Hvis du for eksempel velger å blokkere funksjonelle tekniske informasjonskapsler, kan det hende du ikke lenger får tilgang til nettstedet eller enkelte tjenester.


Ikke-parametriske informasjonskapsler som måler ytelse :

  • Google Analytics

https://policies.google.com/privacy?hl=fr&gl=EU

  • YouTube (og andre videotjenester)

https://policies.google.com/privacy?hl=fr&gl=EU


Ikke-parametriske funksjonelle tekniske informasjonskapsler : 

  • LinkedIn

https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

  • Indeed

https://www.indeed.com/legal

  • Recruitee

https://recruitee.com/en/privacy


  • Administrasjon av informasjonskapsler i nettleseren

Ved hjelp av innstillingene i nettleseren din kan du, enkelt og gratis, velge hvilke informasjonskapsler som kan lagres på enheten din:

Vi håper du har funnet all informasjon du trenger for å forstå hva informasjonskapsler er.